114. Viihtyvyyskysely

Olemme saaneet Aasian suunnan lähettiystäviltä kyselyn voinneistamme. Ensimmäisenä pistää silmään Timon kohdalle piirtämäni kysymysmerkki kohdassa, jossa kysytään koti-ikävästä. Timo ei tiedä, mitä sellainen on, sillä hänhän on kotona. Meillä on ollut hauskaa, kun olemme täyttäneet ruudukkoa. Niin kuin aina kyselyissä, kysymykse eivät osu ihan kohdilleen, silloin pitää vastata lähinnä osuvimpaan kohtaan tai laittaa omiaan.

Timo on vauvavalomalla. Esan ja Veikon terveys on homeinen. Timo on painoltaan kuihtunut ja stabiili. Kaikki puhkumme intoa. Outin mielestä ympärisstö on hänen odotustensa mukainen. Koti-ikävääkään hän ei ole potenut yhtään ja kun tavataan sitten joskus Outin mielestä ei tehdä mitään, Esa sanoo ”höh”, Veikko haluaa halata ja kisata, Timo kisailla ja minä halata. Odotuksissa Veikko on pettynyt ja minä olen iloisesti yllättynyt.

Kiva kysely. Tuulinkin on pitänyt vastata, lähettäjät ovat luuleet, että asuisimme jotenkin enemmän yhdessä. Tuulilla on paljon työtä. Esimerkiksi kehitysvammaisille järjestetyissä kisoissa tehtäviin lupautuneet henkilöt eivät tulekaan ja muuta vastavaa. Onneksi hänen avukseen osuu Sirpa Mäkinen, aivan korvaamaton apu Tuulille. Oliko jo silloin työharjoittelu vai oliko muuten vain koulusta lomaa niin, että Sirpa pääsi mukaan, en muista.
Lupasin, että laitan luettavaksi (jos muistan) äitini kirjeen siitä, millainen olin ihan pienenä. Tässä kaksi sivua hänen pitkästä kirjeestään.
Timo on alkanut tehdä joululahjoja. Tässä hänen lahjansa isälle.
Aino ja Aatos sekä lapset Mikko, Leena ja Antti. Vuosi on 1982. Ehkä.
Sirpa, Mia, Sanna yläasteella.

Minulle on sattunut joskus ennenkin näin, että koneet rikkuvat tai ihan vain muuten lakkaavat tottelemasta käskyjäni, monta tärkeää konetta yhtä aikaa. Skanneri ei toimi, kopiointi ei onnistu ja tietokoneeni! se vasta ärsyttävä on. Se on alkanut hukata korjaamiani tekstejä ja kokonaisia kappaleita! Olen yrittänyt helliä sitä, siivota ja taputella, mutta ei auta. Nyt en enää tiedä, mitä tehdä. Luultavasti joudun pitämään taukoa kirjoittamisessani. 

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.